Мінімальне замовлення — 1мішок (25 кг)
Сухой крем "Роял" — термостабільний сухий крем широкого застосування, з чітко окресленим ванільним смаком. Ідеально підходить для всіх випадків, коли потрібна висока стабільність під час випікання та стійкість у разі швидкого заморожування.
Застосовується в кондитерському виробництві, як у чистому, так і у змішаному з іншими різновидами кремів вигляді (оливний, білковий, суфле), що дає змогу урізноманітнити смакову гаму готових кондитерських виробів.
У разі дозування 375 г. на 1 л. рідини ми отримуємо прекрасний крем для використання в кондитерському та хлібопекарному виробництві.
Терміни реалізації 96 годин крему дають змогу продовжити зберігання виробів у готовому або замороженому вигляді, передаючи апетитнішого вигляду та смаку продукту.
Паковання: Крафт — мішок, маса нетто 25 кг.
Термін придатності 12 місяців у прохолодному та сухому місці.
Технологія використання сухого крему:
Засипати 300-375 г. сухого крему (залежно від бажаної консистенції кондитерського крему) у ємність для збивання, додати воду або молоко, і збивати за допомогою міксера на великих обертах 10-15 хвилин, до щільної еластичної консистенції. Дати крему відстоятися, після чого ще раз збити на великій швидкості до однорідного стану.
Готовий крем має чудовий, натуральний смак, щільну еластичну консистенцію (навіть коли він відкладається деякий час), на поверхні виробу, крем, утворює блискучу та рівну структуру, під час прикрашення з кондитерського мішка залишає рівний, гарний слід.
Ідеально поєднується з іншими продуктами "Майстер Мартіні": рослинними вершками "Декор Ап", шоколадними пастами лінії "Каравелла", і дає змогу отримати багатий на смак і стабільний за консистенцією крем.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 25000 |
- Ціна: 137 ₴/кг