Білий бельгійський шоколад Callebaut у блоках БЕЗ САХАРА
Recipe N° MALCHOC-W
Білий шоколад без додавання цукру принесе таке саме задоволення, як і традиційний рецепт білого шоколаду, доповнений яскравими вершково-карамельними нотками. Проте до цього рецепту не було додано цукру. Його спокуслива солодкість пояснюється наявністю цукрозамінника — мальтитола, збалансованого натуральною бурбонською ваніллю.
Його смакові та сенсорні якості дуже близькі до смаку традиційного білого шоколаду, наприклад, W2 Callebaut. Такий самий дзвінкий тріск, колір, блиск і відчуття в роті.
Білий шоколад без додавання цукру дарує вам свободу дій. Ви можете використовувати його як і будь-який бельгійський шоколад: у виробах із шоколаду, у приготуванні мусів для випічки, кремів, десертів і напоїв. Він має ті ж властивості під час розтоплення, темпералювання, охолодження, відливання форм тощо.
Ви можете вказати на кінцевих продуктах, зроблених із цього шоколаду, знак "без додавання цукру", якщо до їхнього кінцевого рецепту не було додано цукру, наприклад: на цукерках, шоколадних батончиках і плитках із начинкою, за умови, що в начинку не було доданий цукор або замість сахарози використовувався цукрозамінник.
Течкість — середня (3 краплі з 5)
Походження бобів — Загалом какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.
Паковання — блок 5 кг.
Сертифікат Халяль і кошерності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 5000 г |
Тип шоколаду | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Ціна за 1 кг | 581 |
- Ціна: 607 ₴/кг