Соус Деміслас — один із популярних соусів французької кухні.
Приготування здійснюється за спеціальним рецептом із м'яса, цибулі, моркви, томату та селери, а також із додаванням спецій і зелені. Час приготування варіюється від 24 годин до 36-ти. І такий спосіб приготування соусу буде зручним не для всіх. Тому найкращою альтернативою є використання сухого соусу "Демі Глас" від ТМ Кнор.
Соус Demi-Glace основа для приготування багатьох інших соусів.
Продукт популярний у Horeca (ректораному бізнесі) позаяк не вимагає додаткових тимчасових витрат на приготування.
Основна інформація
- Європейська рецептура: без глутамату, мало солі, з додаванням спецій і прянощів.
- Стабілен у разі повторного розігрівання, під час заморожування, на водяній бані.
- Зручне паковання — євроконтейнер.
- Ви завжди зможете легко та швидко приготувати класичний м'ясний соус.
Інгредієнти
Пшеничне борошно, картопляний крохмаль, рослинний жир, цукор, сіль, ароматизатори, дріжджовий екстракт, йодована сіль, овочі, (лук, томати, корінь селери), загусник Е1422, екстракт солоду, карамельний сироп, мальтодекстрин, спеції та прянощі (паприка, часник, чебрець, лавровий лист), соєвий соус, регулятор кислотності (лимонна кісоота). Продукт може мати незначні кількості яєчних молочних продуктів і гірчиці.
- Ціна: 660 ₴/упаковка