Стабілізатор вершків. Фонд для професійного використання зі смаком Вишні.
Мінімальне замовлення — 1 пачка - 2,5 кг. Вартість 1 паковання — 1035 грн.
Термін зберігання: 24 місяці
Фонды — порошкоподібні компоненти для приготування крему на основі вершків. Завдяки своєму складу фонд стабілізує вершки та надає їм смаку й аромат відповідно до свого найменування.
За допомогою фондів можна отримати чудові за смаковими якостями різновиду вершкового крему. Вони дають змогу найбільш раціонально надати вершкам ніжного смаку та містять усе необхідне для отримання крему - солодкість, желювальний компонент, фруктовий або інший натуральний аромат.
Переваги:
-
мають високу стабілізувальну здатність; готовий виріб легко нарізається вже після 30 хвилин охолодження в холодильній камері;
-
застосовуються не тільки для стабілізації структури крему на основі збитих вершків, але й для приготування мусів і тортів-суфле;
-
легкий технологічний процес приготування;
-
вироби з використанням фондів-стабілізаторів стійкі до заморожування та подальшої дефростації;
-
повністю зберігає зовнішній вигляд готового виробу;
-
зручні та економні у використанні;
-
великий вибір смакових напрямів;
-
фруктові фонди містять великий відсоток ягід і фруктів (до 75%);
-
містять натуральні барвники.
Увага: Креми з ФОНдамами виготовляються безпосередньо перед кінцевим переробленням, тому що швидко активізуються жовтувальні компоненти. Заправлені добутим кремом вироби необхідно охолодити впродовж 60 хвилин за t 2-3 ºС.
Базовий рецепт приготування:
200 г фонда + 200 г води (15-20 градусів) + 1000 г збитих вершків
Основні | |
---|---|
Виробник | Dawn Foods |
Країна виробник | США |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 2500 |
- Ціна: 509 ₴/кг