Твердий сир Грана Паано (пармезан")
термін витримки 16 місяців.
нарізаний на шматки від 1 кг і розфасований у вакуумні паковання. (знімання, товар вагова, вага може трохи відхилятися від зазначеної, Різниця до 100 г. Счет буде виставлений за реальною вагою)
За насиченістю смаку й аромату сильніший, ніж Рокішкіо, Джугас і Магнат (Польща). Дуже смачний сир.
МІНІМАЛЬНИЙ ЗАКАЗОК — 1 ШТУКА.
Виробник — Nuova Cisa Formagi, Італія
Має пряний, помірно солоний смак із вираженими горіховими нотами.
Виступає компонентом як традиційних італійських страв, так і різних сучасних рецептів. Сир підкреслює смак будь-якої страви з макаронів, посилює смак м'яса в холодному або гарячому вигляді. Натертий, він дивовижно змінить аромат запеченої риби або тушкованих овочів. Надасть пікантного аромату будь-якій гарячій страві.
Під час витримки 9-16 місяців сир має зернисту консистенцію, блідо-молочний колір і ніжний смак. Він чудово поєднується з фруктовими охолодженими білими винами.
16-місячний сир — структура більш зерниста, солодкість менш відчутна, смак стає гострішим і виразнішим. Цей варіант підходить до молодих червоним винах із тривалим посмаком
Найкращий спосіб зберігання Грана Паано — максимально холодне місце в холодильнику. Якщо ви не встигли використовувати весь сир, то варто покласти його у вакуумний контейнер або щільно обернути целофаном, щоб уникнути контакту з вологим повітрям. У принципі термін його зберігання за правильних умов не обмежений, оскільки через тривалу витримку вміст вологи в ньому такий, що патогенні бактерії не мають змоги для розвитку.
Основні | |
---|---|
Тип молока | Коров'яче |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Nuova Cisa Formaggi |
- Ціна: 340 ₴/кг