Глазур "білий шоколад" Карібе Master Martini, Італія, 1кг
Карибе Шоколадні Білі Диски Master Martini — матові монетки, шоколад білого кольору, d = 10-15 мм.
Паковання: картонна коробка, маса нетто 20 кг.
Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикрашання.
Як правильно розтопити "Карибе шоколадні диски"?
Для декору — розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати їм охолонути до t 35 °C і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку пом'яку помадку.
За допомогою шоколадних дисків і Каравелла крем какао (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигаючу скоринку, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізання готового виробу, але й «не пристає» до рук.
Паковання: картонна коробка, маса нетто 20 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 122 ₴/кг