Продавець ЧФ "ТОП-КЛАСС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
432 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (50) 302-42-72
Топ Класс

Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг

Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг, фото 2Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг, фото 3Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг, фото 4Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг, фото 5

607 /кг

  • Немає в наявності
  • Код: MALCHOC-W-123
Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кг
Білий шоколад без цукру Malchoc Callebaut, Бельгія, 5 кгНемає в наявності
607 /кг
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Білий бельгійський шоколад Callebaut у блоках БЕЗ САХАРА

Recipe N° MALCHOC-W

Білий шоколад без додавання цукру принесе таке саме задоволення, як і традиційний рецепт білого шоколаду, доповнений яскравими вершково-карамельними нотками. Проте до цього рецепту не було додано цукру. Його спокуслива солодкість пояснюється наявністю цукрозамінника — мальтитола, збалансованого натуральною бурбонською ваніллю.
Його смакові та сенсорні якості дуже близькі до смаку традиційного білого шоколаду, наприклад, W2 Callebaut. Такий самий дзвінкий тріск, колір, блиск і відчуття в роті.


Білий шоколад без додавання цукру дарує вам свободу дій. Ви можете використовувати його як і будь-який бельгійський шоколад: у виробах із шоколаду, у приготуванні мусів для випічки, кремів, десертів і напоїв. Він має ті ж властивості під час розтоплення, темпералювання, охолодження, відливання форм тощо.


Ви можете вказати на кінцевих продуктах, зроблених із цього шоколаду, знак "без додавання цукру", якщо до їхнього кінцевого рецепту не було додано цукру, наприклад: на цукерках, шоколадних батончиках і плитках із начинкою, за умови, що в начинку не було доданий цукор або замість сахарози використовувався цукрозамінник.

Течкість — середня (3 краплі з 5)

Походження бобів — Загалом какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.

Паковання — блок 5 кг.

Сертифікат Халяль  і кошерності.

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Країна виробникБельгія
Вага5000 г
Тип шоколадуБілий
Користувацькі характеристики
Ціна за 1 кг581
Інформація для замовлення
  • Ціна: 607 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner