Продавець ЧФ "ТОП-КЛАСС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
432 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (50) 302-42-72
Топ Класс

Шоколад гіркий чорний 70,3% Callebaut 70-30-42, Бельгія, 1 кг

Шоколад гіркий чорний 70,3% Callebaut 70-30-42, Бельгія, 1 кг, фото 2

383 /кг

  • Немає в наявності
  • Код: 70-30-42NV-554
Шоколад гіркий чорний 70,3% Callebaut 70-30-42, Бельгія, 1 кг
Шоколад гіркий чорний 70,3% Callebaut 70-30-42, Бельгія, 1 кгНемає в наявності
383 /кг
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Шоколад гіркий чорний кувертюр у калітах 70,3% какаопродуктів

Виробник Callebaut, Бельгія

Мінімальне замовлення — від 1 кг (наша фасування)

Оригінальне паковання — фольгований пакет 10 кг.

Течкість — середня. 3 краплі.

Термін придатності — 24 місяці

Сертифікат Халяль

Гіркий шоколад 70,3% має видатні смакові властивості: поєднує смак натурального гіркого шоколаду екстракласу та ненав'язливої солодкості; ці компоненти смакової палітри добре гармоніюють і врівноважують один одного. Цукор у складі порівняно небагато.

Найчастіше цей різновид шоколаду застосовується для виготовлення всілякого декору, для глазурування поверхні кулінарних десертів (готових страв), а також гурманами поїдають просто як окремі ласощі.

Добре збалансований насичений смак обсмаженого какао, приємна гіркота.Якщо ви шукаєте інтенсивний темний шоколад із прекрасним збалансованим і округлим смаком, рецепт No 70-30-42 поєднує в собі найкраще з обох світів. Його чітко окреслений смак смаженого какао округлюється з додаванням додаткової кількості олії какао, щоб пом'якшити інтенсивність, створити баланс і надати йому високу плинність. поєднань із начинками та інгредієнтами, які мають дуже насичений смак. Висока рідкість цього шоколаду гарантує чудові кінцеві результати під час використання для тоншого формування й тонкої глазурі. Рецепт No 70-30-42 здивує вас дуже тонкою шоколадною оболонкою, гарним блиском, твердим тріском, чудовим смаком і насиченим кольором.Вихід — переважно західноафриканський какао-боби, переважно сорт Форастеро.
Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Країна виробникБельгія
Тип шоколадуЧорний
Ціна за 1 кг348
Інформація для замовлення
  • Ціна: 383 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner