"Mascarpone" — традиційний італійський м'який сир, отриманий методом ультрафільтрації вершків. Має кремоподібну консистенцію й ніжний солодкуватий смак. Саме ці якості роблять його ідеальним сиром для десертів.
Він добре поєднується з фруктами та ягодами, особливу вишуканість набуває в поєднанні з гірким шоколадом. Найбільшу популярність серед гурманів маскарпоне отримав як основний компонент знаменитого італійського десерту "Тирамісу".
Умови зберігання
Зберігати за температури від 2 до 6 градусів і відносної вологості повітря від 75 до 85%. Дата виготовлення та термін придатності вказані на пакованні.Склад, харчова цінність
Молоко пастеризоване, вершки пастеризовані, лактоза, регулятор кислотності (лимонна кислота), антиокислювач (натуральний екстракт розмарину).Харчова цінність на 100 г:
білки - 4,1 г;
жири — 40,0 г;
вуглеводи — 2,9 г;
енергетична цінність — 388 ккал/1624,5 кДж.
Інформація для замовлення
- Ціна: 135 ₴