оніктерська глазур лінії "Центрамерика" від Master Martini, Італія — це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.
"Центрамерика" — кондитерська глазур як диски d=13-15 мм, з різними ароматами та смаковими якостями:
- Жовтий — лимонний (зі смаком лимона)
- Жовтогарячий — апельсиновий (зі смаком апельсина)
- Рожевий – полуничний (зі смаком полуниці)
- Зелений — фісташковий (зі смаком фісташки)
- Блакитний (з молочним смаком)
Переваги глазурі "Центрамерика":
- глазур проста та зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- має високі органолептичні показники;
- з різними ароматами та смаковими якостями;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривалу збереження готового продукту.
Не вимагає темперування.
Прекрасно підходить для покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації щодо роботи з глазур'ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 оC.
Робоча температура — 30-35 оС.
Паковання: 10х1 кг алюмінієві пакети, 10 кг коробки.
Срок годности: 12 (двісім) місяців.
Умови зберігання: у сухому місці за температури не вищої від 20 °C.
Кошерність: продукт кошерно сертифікований.
Глазур дуже пластична, добре розтоплюється й добре покриває виріб, під час нарізування торта глазур не розтріскається. Під час розтоплення колір залишається таким само яскравим.
Склад: сахар, негідрогенізовані рослинні жири, суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор, натуральний ароматизатор, натуральний барвник
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 189 ₴/кг