МІНІМАЛЬНИЙ ЗАКАЗОК — 1 пачка — 1,5 кг (внімання, товар ваговий, вага може трохи відхилятися від зазначеного, Різниця до 100 г. Строк буде виставлений за реальною вагою)
Італійський молодий сир із благородною блакитною цвіллю Горгонзолу Дольче
Gorgonzola Dolce DOP Casa Leonardi IGOR
Інгредієнти
• Цільове коров'яче молоко (98,26%)
• Добірна молочнокисла закваска (1,5%)
• Окремі форми, що належать до роду Penicillium (0,01%)
• Сіль морська висушена (0,21%)
• Сичужний фермент тваринного походження (0,02%)
Органолептичні властивості
• Зовнішній вигляд: Коронка шорстка червоного кольору, більш або менш насиченого, неїстівна; маса блідо-жовтого кольору з характерними синьо-зеленим прожилком (блакитний сир).
• На дотик: м'яка та кремоподібна консистенція.
• Запах: приємний і апетитний.
• Смак: солодкий, не надто різкий.
ПІЩЕВА ЦЕННІСТЬ
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ 325 ккал
ЖИРЫ 27 г
СПРАВЖНІ ЖИРНІ КИСЛОТИ 19,12 г
КАЛЬЦІЙ 451 мг
ВГЛЕВОДИ 0,12 г
БЕЛКИ 19 г
ФОСФОР 374 мг
КЛІТЧАТКА < 0,5 г
ВІТАМІНІ A, B1, B2, B6, B12, E, PP
СОЛЬ 2,043 (% P/P)
Завод, який виробляє цю горгонзолу, називається IGOR. Сім'я Бекі займається цим бізнесом упродовж уже трьох поколінь.
Перед вживанням його потрібно дістати з холодильника хоча б за пів години, щоб він отримав необхідну консистенцію й розкрив свої смакові якості.
Сир чудово поєднується з горіхами, фруктами та овочами. Він прекрасно підходить до бутербродів завдяки своїй пастоподібній консистенції. Його використовують не тільки як закуску, але й під час приготування супів, салатів і сирних соусів.
Вживання сиру з м'якими та десертними кріпленими винами допомагає краще підкреслити їхній аромат.
Як і всі сири з цвіллю, Горгонзолу має застереження щодо вживання — не рекомендують його вживати понад 50-100 г на добу, давати маленьким дітям, а також мамам, що годують, і вагітним.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Саѕа Leonardi |
- Ціна: 350 ₴/кг