Продавець ЧФ "ТОП-КЛАСС" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
432 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (50) 302-42-72
Топ Класс

ulto крудо Salumeo, Італія

ulto крудо Salumeo, Італія, фото 2

347 /кг

  • Немає в наявності
ulto крудо Salumeo, Італія
ulto крудо Salumeo, ІталіяНемає в наявності
347 /кг
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
+380 (50) 302-42-72
офис 9.00-17.00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Вітчинаulto Крудо (Prosciutto Crudo)

ultо вагове!!! Розфасовано у вакуумну плівку шматками приблизно по 1000-1500 г.

Мінімальне замовлення — 1 шматок!

Характеристика:

  • Країна: Італія;
  • Сорт: Найвищий;
  • Тип оброблення: Сиров'ялені;
  • Тип м'яса: Свинина;
  • Фасування: вакуумне паковання

ulto крудо (Prosciutto crudo Prosciutto) піддають сухій засолі, після чого віконець спочатку викладають на стелажі, а вже потім підвішують і відправляють на тривалий термін у приміщення, де підтримується певний волого-температурний режим. Процес муміфікації відбувається кілька місяців, упродовж яких м'ясо періодично перевіряють на запах, проколюючи ногу спеціальними паличками. Нерідко віконця піддають легкому копченню.


М'якотьulto виходить щільною і водночас ніжною й еластичною, а незначні жирові ввімкнення набувають блискучого-білого відтінку. Колір м'яса залежить від умов і часу витримки. Він може бути як рожевим, так і буро-червоним. Чим довше віконець млявиться, тим виразнішим стає його дещо солодкуватий і надзвичайно приємний смак.

Структура італійського в'яленого м'яса набагато м'якша, ніж іспанського Хамона, який вирізняється певною сухістю й жорсткістю. 

З чим їдять м'ясоulto

Якісно приготована шинка зі своїм тонким смаком і ароматом чудово комбінує як з овочами, так і з фруктами. ulto з динею — особливе поєднання солоного та солодкого, яке не залишить байдужим жодного гурмана. Ідеально гармонує з в'яленим м'ясом свіжий інжир. Якщо з'єднати авторто, козячий сир і свіжий хліб (чиабата), то в результаті вийде чудовий і ситний сніданок.

З чим же ще їдятьultо?! М'ясний делікатес можна доповнити оливками, горіхами, сиром пармезаном, приправивши невеликою кількістю оливкової олії або меду. Також італійці воліють завертати в скибочки шинки хрусткі хлібні палички. Низька калорійність італійської шинки дає змогу вмикати його склад деяких страв, доповнюючи тонким смаком і ароматом. Наприклад, салат із Newтто та рулою стане корисною і смачною стравою для тих, хто піклується про фігуру. Прихильникам традиційної італійської кухні припаде до смаку піцаsultо фунгі, яка складається з моцарели, помідорів, грибів і шинки, а також пікантна паста з 82-то та сиром. Чудові смакові якості м'ясних ласощів прекрасно відтіняють молоді червоні вина, а також білі вина — Trebbiano, Colli Piacentini, Malvasia.


 

 

Характеристики
Основні
ҐатунокВищий
ФасовкаШматок
Вид за способом обробкиСиров'ялені
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 347 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner